Φάκελος AEK TV: Δύο χρόνια προεργασία, το σχέδιο

Φάκελος AEK TV: Δύο χρόνια προεργασία, το σχέδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του ΠΑΟΚ. Τραβά τον δικό της δρόμο και είναι αποφασισμένη ακόμη και στη τηλεοπτικό πεδίο να χαράξει γραμμή μόνη της. Η θέση της απέναντι στην πιθανότητα να αποκτήσει ο Βαγγέλης τη Forthnet, είναι ξεκάθαρη. Εφυγε το επόμενο πρωί αν έχει συμβόλαιο. Αν δεν έχει δεν θα συζητήσει καν μετά τον Μάη για ανανέωση.

Προτεραιότητα στα κανάλια

Την ίδια ώρα ως ΠΑΕ και τεράστιο brand εξετάζει όλες τις περιπτώσεις για την επόμενη μέρα. Και αυτό ώστε να είναι έτοιμη η εταιρία σε κάθε ενδεχόμενο. Οι πρώτες λύσεις είναι συγκεκριμένες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να συμφωνήσει με την Forthnet, θα συζητήσει με την Cosmote με την οποία υπάρχουν άριστες σχέσεις, αλλά και εν συνεχεία με ελεύθερα κανάλια. Μία ακόμη λύση που συζητείται και κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, προκύπτει ότι είναι αυτή του AEK TV.

Brand σπουδαίο, οφέλη μεγάλα

Από τις εποχές της Γ’ εθνικής είχε μελετηθεί στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία, αλλά δεν προχώρησε. Τα τελευταία 2 χρόνια συζητήθηκε ξανά. Ομως η συμφωνία με την Nova είχε πολλαπλά οφέλη. Και προκρίθηκε. Άλλωστε η Ενωση ως τεράστιο brand name που αναπτύχθηκε ακόμη περισσότερο από το 2013 όταν μπήκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε άλλη οντότητα στην αγορά. Και πήρε τα οικονομικά οφέλη που της άρμοζαν.

Η επιλογή του AEK TV είναι ένα σχέδιο απαιτητικό. Και για να στηθεί άριστα, χρειάζεται χρόνος και γνώση και μια σημαντική επένδυση σε πρώτη φάση. Οχι δηλαδή όπως λειτούργησε σε αυτή την επιλογή ο ΠΑΟΚ, δίχως να έχει άλλη λύση στα χέρια του έπειτα από το φιάσκο με ΕΡΤ-Nova. Και για αυτό το περιεχόμενο του έχει αρκετά προβλήματα, ενώ και η εικόνα του βρίσκεται«σπασμένη» παντού στο internet. Για αυτό και πολύ σύντομα οι συνδρομές θα μειωθούν. Αυτό σημαίνει απώλεια των ήδη μικρότερων εσόδων του, σε σχέση με ένα deal που φέρνει ένα συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι στα ταμεία μίας ΠΑΕ.

Τι σχεδίασε η ΑΕΚ πριν 2 χρόνια

Η Ενωση μελέτησε την προοπτική να στήσει ολόκληρο πρόγραμμα στο AEK TV το καλοκαίρι του 2018. Περιεχόμενο που θα μεταδιδόταν και στα δύο συνδρομητικά κανάλια. Και όχι απλά να μεταδίδεται ο εντός έδρας αγώνας, όπως κάνει ο ΠΑΟΚ. Ενα πρόγραμμα 6-8 ωρών κάθε μέρα που θα μεταδίδεται και σε επανάληψη, με συνεντεύξεις, αφιερώματα και παλιά σημαντικά παιχνίδια. Πολύ πιο δελεαστικό πρόγραμμα για τους χορηγούς και εκτός των επιμέρους συνδρομών από τους φιλάθλους. Και με κεντρικό παρουσιαστή ένα σημαντικό, γνωστό και αγαπητό όνομα της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της παρουσίασης.

Οι προοπτικές εσόδων με το AEK TV είναι πολλές, όπως μεγάλες είναι και οι απαιτήσεις για να στηθεί άρτια ένα τέτοιο κανάλι που θα «ταξιδεύει» την εικόνα της ΑΕΚ σε όλο τον πλανήτη. Αρα θα πρέπει να στηθεί αρκετό καιρό πριν, να λειτουργήσει, να έχει όλα όσα απαιτούνται και να προκύψει ένα άρτιο αποτέλεσμα που σε πρώτη φάση θα μεταδίδεται στο AEK TV, ενώ δεν αποκλείονται και επιμέρους συμφωνίες με κανάλια ή πλατφόρμες όπως κάνουν κλαμπ του εξωτερικού.

Το δεδομένο είναι ότι αν αποφασίσει να το υλοποιήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα απαιτήσει και θα επιδιώξει να βγει ένα αποτέλεσμα άρτιο και αντάξιο του επιπέδου του κλαμπ. Οπως κάνει με ότι καταπιάνεται ο Τίγρης. Και ειδικά ενόψει Αγιάς Σοφιάς και επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αν τελικά προτιμηθεί το AEK TV, θα αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το κλαμπ με ιστορικές, συμβολικές και ουσιαστικές αναφορές.

Ο Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X