Ναδάλ: «Παίζω τένις για να είμαι χαρούμενος»

Ναδάλ: «Παίζω τένις για να είμαι χαρούμενος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κράτησε 4 ώρες και 50 λεπτά, ο Ράφα Ναδάλ επιβλήθηκε του Ντανίλ Μεντβέντεβ με 3-2 σετ και κατέκτησε το US Open, φτάνοντας τα 19 Grand Slam στην καριέρα του!

Ο 33χρονος Ισπανός τενίστας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, AS, ξεκαθάρισε ότι παίζει για να είναι χαρούμενος – όχι για τους τίτλους – και θα συνεχίσει για όσο το διάστημα το νιώθει αυτό.

“Οι τελευταίες μάχες ήταν έντονες και σκληρές. Συνεχίζω να παίζω γιατί μου δίνει έμπνευση. Παίζω για να είμαι χαρούμενος. Θα ήθελα να είμαι αυτός που έχει κατακτήσει τα περισσότερα, αλλά δεν σκέφτομαι αυτό, ούτε προπονούμαι γι’ αυτό. Δεν μπορώ να σκέφτομαι μόνο τα Grand Slam. Το τένις είναι κάτι περισσότερο από αυτό.

Ο ανταγωνισμός προσελκύει θεατές και δημιουργεί ενδιαφέρον, είναι καλό για το άθλημα. Αλλά, επαναλαμβάνω: Δεν μπορείς όλη τη μέρα να κοιτάς εάν ο άλλος έχει περισσότερα από σένα, γιατί θ’ απογοητευτείς. Θα συνεχίσω όσο νιώθω χαρούμενος γι’ αυτό που κάνω”, υποστήριξε ο Ράφα Ναδάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X