Ανατριχίλα: Κυριακάτικη... πτήση πάνω από την «Αγιά Σοφιά»

Το ζήτημα που «καίει» τη δεδομένη χρονική στιγμή την ΑΕΚ, είναι να ξεκινήσει επιτέλους η Υπογειοποίηση. Το συγκεκριμένο έργο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κατασκευή του κτιρίου 13, το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν θα είναι το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είναι πανέτοιμοι και ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τις οποίες έχουν πάρει όλες τις διαβεβαιώσεις πως θα διαρκέσουν 9-10 μήνες..

Σημαντικό είναι επίσης να προσθέσουμε, πως η ΑΕΚ δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής χρήματα από την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για την «Αγιά Σοφιά». Το μοναδικό κονδύλι το οποίο έχει εγκριθεί είναι 500.000 ευρώ ως πίστωση από την δόση των 3 εκατ. ευρώ που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το 2019, αλλά το υπόλοιπό της (2,5 εκατ. ευρώ) μεταφέρθηκε για το 2022.

Τέλος για να προλάβουμε και τους επικρητές των social media που είναι η ευχή και η κατάρα της εποχής μας, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και κάτι ακόμα. Χάρη στη νυν διοίκηση της ΑΕΚ, ο σύλλογος έχει αγοράσει με το ποσό των 4 εκατ. ευρώ και έχει πλέον ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα, έχει επενδύσει 2 εκατ. ευρώ σε αυτό (με την κατασκευή γηπέδων και εγκαταστάσεων για τις Ακαδημίες), ενώ άλλο ένα θα κοστίσει το νέο γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα στην πίσω πλευρά του προπονητικού. Προσθέστε και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ για τα νέα γραφεία στο Μέγαρο του Αμαρουσίου και έχετε μία πιο σφαιρική εικόνα για την τελευταία 6ετία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X