Ο Μπογδάνης στην ΑΕΚ, ο Πανουργιάς αποχώρησε

Ο Μπογδάνης στην ΑΕΚ, ο Πανουργιάς αποχώρησε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τις τάξεις τις ΑΕΚ αποτελεί πλέον ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς, ενώ στο επιτελείο της Ένωσης προστέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γρηγόρης Μπογδάνης που είχε φορέσει και στο παρελθόν την κιτρινόμαυρη φόρμα. Ο νεαρός γυμναστής ήταν μέλος του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου από την εποχή του Μαρίνου Ουζουνίδη και έμεινε και με Μανόλο Χιμένεθ και με Μιγκέλ Καρντόσο. Αρχικά είχε συνεχίσει και με τον Νίκο Κωστένογλου, όμως πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ.

«Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά, στον οποίο η ομάδα μας εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Παράλληλα, στο ιατρικό τιμ προστίθεται ο εργοφυσιολόγος Γρηγόρης Μπογδάνης, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον σύλλογο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γρηγόρης Μπογδάνης που είχε περάσει και το 2015 από τα Σπάτα, θα ενισχύσει από εδώ και πέρα το επιτελείο του Νίκου Κωστένογλου και βάσει ιδιότητας αλλά και εμπειρίας μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ένωση που ως τώρα είχε πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X