Χάβι Γκράθια: «Αναπάντεχη ανακοίνωση, με εξέπληξε η απόλυσή μου»

Χάβι Γκράθια: «Αναπάντεχη ανακοίνωση, με εξέπληξε η απόλυσή μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Χάβι Γκράθια εμφανίστηκε έκπληκτος από την απόφαση της αγγλικής ομάδας, κάνοντας λόγο για “αναπάντεχη” απόφαση. Τον πρώην τεχνικό της Γουότφορντ τον διαδέχτηκε ο επίσης Ισπανός, Κίκε Φλόρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου μου μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια, θέλω να εκφράσω την έκπληξή μου, με δεδομένο πως είχαμε μόλις ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Γουότφορντ.

Σέβομαι την απόφαση και θέλω να διαβεβαιώσω πως η ξαφνική μου έξοδος από το σύλλογο δεν θα αλλάξει η εξαιρετική σχέση που έχω με τους Τζίνο Πότσο και Φιλίπο Τζιράλντι.

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντι στη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να προπονήσω στην Premier League, ήταν μία εκπληκτική εμπειρία, με ιδιαίτερες στιγμές όπως ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε άτομο που δουλεύει στην Γουότφορντ γιατί μου έκανε πιο εύκολη την κάθε μου μέρα εδώ. Η ευγνωμοσύνη μου και η αγάπη μου για το σύλλογο θα είναι για πάντα.

Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με στήριξαν από την πρώτη ημέρα. Εύχομαι τόσο σε αυτούς όσο και στους ποδοσφαιριστές της Γουότφορντ, τα καλύτερα». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X