Σπουδαίος Τεμόν: Θα τρέξει από την Αγιά-Σοφιά μέχρι την «Αγιά-Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Σπουδαίος Τεμόν: Θα τρέξει από την Αγιά-Σοφιά μέχρι την «Αγιά-Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ανακοίνωσε την σπουδαία πρωτοβουλία του αθλητή Τεμόν, ο οποίος θα τρέξει από την Αγιά-Σοφιά της Κωνσταντινούπολης μέχρι την ανεγειρόμενη Αγιά-Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με ξεχωριστή υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη νέα δράση του φλογερού ακτιβιστή της ιστορικής συνείδησης Γιώργου Ζαχαριάδη. Ο πολύ αγαπητός Τεμόν ΑΕΚ επέλεξε σημειολογικά το μήνα Σεπτέμβριο (που παραπέμπει σε μνήμες των Μικρασιατών Προσφύγων, των Σεπτεμβριανών του 1955 στην Πόλη και του Ποντιακού Ελληνισμού) για  το νέο σπουδαίο εγχείρημά του : να τρέξει από την Αγιά-Σοφιά της Κωνσταντινούπολης μέχρι την ανεγειρόμενη Αγιά-Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ στοιχίζεται σε αυτή τη συμβολική αναρρίπιση μνήμης,με έμφαση στο ότι η ΑΕΚ επί 95 χρόνια υπερασπίζεται ως κύριος αθλητικός εκφραστής της προσφυγιάς τις αξίες και την κουλτούρα της.Ο Γιώργος Ζαχαριάδης,που είναι και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης,ανέκαθεν τιμούσε τα λαμπρά Σύμβολα ( ας υπενθυμίσουμε ότι το 2015 έτρεξε από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο μέχρι την Παναγία Σουμελά στον Πόντο,ενώ συμμετείχε και στο Σπάρταθλον,στον Ευχίδειο,στον Φειδιππίδειο,σε μαραθώνιους κ.α.)

Η απόσταση θα καλυφθεί σε πολλές ημέρες και σε κάθε περιοχή θα συνεπικουρείται από εθελοντές ενωσίτες που τιμητικά προσφέρθηκαν.Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει μια σεμνή τελετή για την άφιξη,με εύλογους τους συμβολικούς συνειρμούς.

Έτσι προσφέρεται ακόμη μια συγκινητική μέθεξη που ταιριάζει στο απαράμιλλο κάλλος της 95χρονης ιστορίας της ΑΕΚ.Από τα ΜΜΕ θα ενημερωνόμαστε για τη συγκεκριμένη πορεία του Τεμόν ΑΕΚ,καθώς και για την ακριβή ημερομηνία της υποδοχής του στο νέο γήπεδό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X