Yπογράφει στην Μονακό ο Μαρκίζιο

Yπογράφει στην Μονακό ο Μαρκίζιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είχε δώσει υπόσχεση στους οπαδούς της Γιουβέντους μετά την αποχώρησή του από τους μπιανκονέρι το 2018 πως δεν θα επέστρεφε στην Ιταλία για να παίξει σε άλλη ομάδα από σεβασμό προς την βέκια σινιόρα και μέχρι στιγμής τηρεί απαρέγκλιτα τη δέσμευσή του.

Ο 33χρονος Ιταλός άσος είναι ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και από την στιγμή που έχει αποφασίσει πως στην Ιταλία δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός από την Γιουβέντους, έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο Πριγκιπάτο. Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset”, ο έμπειρος ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό και θα παίξει για την επόμενη σεζόν στην Ligue 1, με τη γαλλική ομάδα να έχει μάλιστα οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο παίκτης διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους της Μονακό τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του σε κεντρικό ξενοδοχείο και όλα δείχνουν πως σύντομα θα κλειδώσει οριστικά το deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X