ΛεΜπρον: «Θα έχω δικό μου κτίριο στα κεντρικά της Nike και η κληρονομιά μου θα ζήσει για πάντα» (ΦΩΤΟ)

ΛεΜπρον: «Θα έχω δικό μου κτίριο στα κεντρικά της Nike και η κληρονομιά μου θα ζήσει για πάντα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο εργαστήριο έρευνας στα κεντρικά γραφεία της Nike δημιούργησε η γνωστή αθλητική εταιρεία και αυτό θα είναι αφιερωμένο στον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του εξήγησε τι σημαίνει για εκείνον αυτό.

«Αυτό είναι τόσο σουρεαλιστικό. Όταν μου τηλεφώνησαν ότι αυτό συνέβαινε δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην κυριολεξία έκλαιγα. Όλοι ξέρετε από που προέρχομαι, αλλά αν δεν ξέρετε είμαι από οικογένεια με μια μόνο μητέρα, μοναχοπαίδι και στατιστικά δεν θα μπορούσα ποτέ να τα καταφέρω να επιβιώσω. Τώρα θα έχω το δικό μου κτίριο στα κεντρικά της Nike όπου εγώ και η κληρονομιά της οικογένειας μου θα μείνουμε για πάντα. Όλα θα γίνονται και θα δοκιμάζονται στο κτίριο μου. Αυτό είναι τρελό. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά την Nike που πόνταρε σε ένα 18χρονο παιδί από το Άκρον».

https://www.instagram.com/p/B2DbaUZHICl/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X