Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα παραιτήθηκε λόγω… βαρεμάρας

Ο προπονητής της Κόστα Ρίκα παραιτήθηκε λόγω… βαρεμάρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Κόστα Ρίκα ο Γκουστάβο Ματόσας, γιατί όπως είπε με απόλυτη ειλικρίνεια δεν γνώριζε πόσο βαρετό είναι να προπονείς μία εθνική.

«Δεν ήξερα πως το να είσαι προπονητής σε μία εθνική ομάδα είναι τόσο βαρετό. Δεν το μετανιώνω και δεν έχω τύψεις επειδή έδωσε τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν θα καθοδηγήσω εθνική ομάδα ξανά. Δεν μπορώ να έχω τους παίκτες κάθε δύο ομάδες. Δεν είναι για εμένα κάτι τέτοιο», δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως στον περισσότερο χρόνο απλά παρακολουθούσε βίντεο για να πέρνα την ώρα του:

«Συνειδητοποίησα πως το να προπονείς μία εθνική ομάδα είναι αντιπαραγωγικό ακόμα κι αν σκοτώνω την ώρα μου παρακολουθώντας video. Δεν είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Είναι σκληρό να μην έχεις κάθε ημέρα ποδοσφαιριστές για να τους κάνεις προπόνηση. Έχω τους παίκτες μόνο μία εβδομάδα κάθε δύο μήνες κι αυτό με σκοτώνει. Δεν ήξερα πως θα είναι τόσο δύσκολο. Νόμιζα πως θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να το διαχειριστώ».

Τώρα η ομοσπονδία της Κόστα Ρίκα είναι αναγκασμένη να μπει στη διαδικασία εύρεσης προπονητή, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του CONCACAF Nations League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X