Το «καλωσόρισμα» του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Λοθάνο μετά το ντεμπούτο του

Το «καλωσόρισμα» του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Λοθάνο μετά το ντεμπούτο του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένθερμη συνομιλία μετά τη λήξη του αγώνα της Νάπολι με τη Γιουβέντους είχαν ο Ίρβινγκ Λοθάνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχάρη τον Μεξικανό άσο για την απόδοσή του και τον καλοσώρισε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Με πλησίασε και μου έδωσε συγχαρητήρια. Με καλοσώρισε στην Ιταλία», δήλωσε το νέο απόκτημα των «παρτενοπέι», ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτό το τετ α τετ: «Ήταν κάτι πολύ ωραίο, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης».

Ο Λοθάνο, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους δευτεραθλητές Ιταλίας κι έφτασε τα 100 γκολ συνολικά στην καριέρα του φάνηκε ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα: «Απόλαυσα πραγματικά το πρώτο μου παιχνίδι, επειδή η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κι επίσης επειδή έπαιξα απέναντι σε σπουδαίους παίκτες, όχι μόνο τον Κριστιάνο».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν αναφέρθηκε και στην έως τώρα προσαρμογή του στο νέο του «σπίτι»: «Προσαρμόζομαι στις νέες συνθήκες. Γνωρίζω πως ήμουν πολύ μικρός, αλλά ευχαριστώ το Θεό και τον προπονητή που με επέλεξε. Ο στόχος μου είναι να δουλεύω, να βελτιώνω το επίπεδό μου ως παίκτης, αν μαθαίνω από έμπειρους παίκτες και από το τεχνικό επιτελείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X