Συνάντηση Βούρου-Ιωακειμίδη στο δημαρχείο της Νέα Φιλαδέλφειας

Συνάντηση Βούρου-Ιωακειμίδη στο δημαρχείο της Νέα Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον Γιώργο Ιωακειμίδη είχε χθες ο Γιάννης Βούρος. Ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συζήτησε με τον επικεφαλής του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Α’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εν όψει της νέας τετραετίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία:

Με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη συναντήθηκε την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο της πόλης μας, ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν όλα εκείνα τα ζητήματα που απασχολούν τον Α’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εν όψει της νέας τετραετίας.

Ο κ. Ιωακειμίδης, αφού καλωσόρισε τον Γιάννη Βούρο στο αυτοδιοικητικό του “ταξίδι” ευχόμενος κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, τον ενημέρωσε για τις έως σήμερα πρωτοβουλίες της Π.Ε.Δ.Α. αλλά και για τον προγραμματισμό δράσεων που υπάρχει για τους προσεχείς μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X