Μάτιτς: «Υπεύθυνος ο Σόλσκιερ, αν δεν διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Μάτιτς: «Υπεύθυνος ο Σόλσκιερ, αν δεν διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Σέρβος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» σε δηλώσεις που έκανε σε μερίδα του Τύπου πριν τον αγώνα της Σερβίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του ΕURO 2020, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο προπονητής πρέπει να εξασφαλίσει πως θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και αν δεν το κάνει, θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος».

Βέβαια, αυτή η δήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αναμενόμενη από την πλευρά του Μάτιτς, αφού ο Σόλσκιερ έχει πάψει να τον χρησιμοποιεί στην ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως ο Σέρβος έχει αγωνιστεί μόνο 22 λεπτά στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ στην Premier League, με τον Νορβηγό προπονητή να προτιμάει τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στη θέση του.

«Παίζω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και έχω αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα ματς των ομάδων μου, τα τελευταία δέκα χρόνια. Παρότι θέλω να παίζω, αποδέχομαι το γεγονός πως πρέπει να κάθομαι στον πάγκο», είπε ο Μάτιτς.

Τέλος, στήριξε την επιλογή του προπονητή του και δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να του δείξει πως κάνει λάθος: «Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Σέβομαι την απόφαση του και από μένα εξαρτάται να του δείξω πως κάνει λάθος και να με επαναφέρει εκεί που ανήκω. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την επιλογή του. Του είπα ότι διαφωνώ μαζί του αλλά είναι αυτός που αποφασίζει για την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X