Μπαίνει και η Ίντερ στο παιχνίδι για Έρικσεν

Έρικσεν: «Μακάρι η καριέρα μου να ήταν σαν το Football Manager»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αρχίζει να γίνεται ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά, με το συμβόλαιό του να εκπνέει του χρόνου με την Τότεναμ και την Ίντερ να ετοιμάζει την κίνησή της.

ΟΔανός «άσος» είχε συνδεθεί όλο το καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να καταλήγει πάντως σε κάποια από τις δύο ομάδες, με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «Πετεινούς» επίσης να μην προχωρά. Το ενδεχόμενο να είναι διατεθειμένος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει τον χειμώνα εντείνεται και οι «Νερατζούρι» θέλουν να μπουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την «The Express», λοιπόν, οι προαναφερθείσες δύο ομάδες πρέπει να ετοιμαστούν για έναν νέο δυνατό ανταγωνιστή, αφού η ιταλική ομάδα δείχνει με τις κινήσεις έτοιμη να… αναβιώσει τα μεγαλεία που έχει ζήσει στο παρελθόν. Πολλά, πάντως, θα φανούν μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και η Τότεναμ έχει ακόμη τη δυνατότητα να… κλείσει τα αυτά του Έρικσεν και να τον κρατήσει στις τάξεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X