«Οι μάνατζερ των Μάντζουκιτς-Τσαν είχαν ειδοποιηθεί για τον αποκλεισμό τους»

«Στο στόχαστρο της Ρόμα οι Τσαν και Μάντζουκιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ιταλία οι επιλογές του Μαουρίσιο Σάρι για τη λίστα της Γιουβέντους στο Champions League, αφήνοντας εκτός τους Μάριο Μάντζουκιτς και Εμρέ Τσαν, ενώ ο δεύτερος αντέδρασε έντονα.

ΟΓερμανός χαφ, μάλιστα, απαιτεί ήδη να βρει άλλη ομάδα, κάτι που λογικά θα τον αφήσει εκτός ομάδας για τους «Μπιανκονέρι», με το ζήτημα αυτό να φέρνει… τούμπα την καριέρα του. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, όμως, οι μάνατζερ των δύο παικτών είχαν ήδη ενημερωθεί, ότι αμφότεροι θα βρεθούν εκτός λίστας.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο Μάντζουκιτς και ειδικά ο Τσαν δε θα έπρεπε και τόσο να εκπλαγούν με όσα αποφάσισε ο Σάρι. Οι δυο τους, βέβαια, είχαν συνδεθεί με αρκετές ομάδες το καλοκαίρι αυτό για πιθανή τους μεταγραφή, αλλά τελικά έμειναν στη «Μεγάλη Κυρία» και, όποιο χρόνο κερδίσουν, πρέπει να τον πάρουν στα ματς των εγχωρίων διοργανώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X