Εκανε… block την Ιωάννα Τούνη ο Παπαντωνίου! (ΦΩΤΟ)

Εκανε… block την Ιωάννα Τούνη ο Παπαντωνίου! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον χωρισμό της με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νώντα Παπαντωνίου, αναφέρθηκε η Ιωάννα Τούνη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

To μοντέλο και influencer μέσα από τα insta stories έδωσε τη δυνατότητα στους ακόλουθούς της να της κάνουν ερωτήσεις και φυσικά το θέμα πήγε γρήγορα στον πρόσφατο χωρισμό της.

H Τούνη ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν μιλάει ακόμα με τον Νόντα Παπαντωνίου και αν διατηρεί επαφές μαζί του. Όπως ήταν λογικό η ίδια σχολίασε ότι 60% των ερωτήσεων που της γίνονται αφορούν αυτό το θέμα.

Απάντησε όμως με αφοπλιστική ειλικρίνεια αφήνοντας κάποια ερωτηματικά και πετώντας το γάντι στον πρώην σύντροφό της για όσα ακολούθησαν τον χωρισμό.

«3/5 μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! Είναι οριστικός & αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν πια να είμαστε μαζί.. Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Iνσταγκραμ. Ωστόσο αν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X