Η συνάντηση Ασλανίδη-Αυγενάκη για την καταπολέμηση της βίας (ΦΩΤΟ)

Η συνάντηση Ασλανίδη-Αυγενάκη για την καταπολέμηση της βίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του δεύτερου. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κύριο θέμα της συζήτησης τους ήταν η καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό. Φυσικά η Ένωση είναι δίπλα στον Υφυπουργό σε αυτή τη προσπάθεια και στην σημερινή συνάντηση, ο πρόεδρος του Δικεφάλου κατέθεσε και τις δικές του προτάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Θυμίζουμε πως στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχιστεί ο κύκλος επαφών και με άλλες ΠΑΕ. Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε έχει ως εξής: ΠΑΕ ΟΦΗ (Μπούσης, 5/9, 15:00), ΠΑΕ Παναιτωλικός (Κωστούλας, Μπελεβώνης, 6/9, 13:00), ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Μποροβήλος, 6/9, 14:00) και ΠΑΕ Ατρόμητος (Σπανός, 9/9, 14:00) .

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Σε πολύ θετικό κλίμα η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ευάγγελου Ασλανίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αντικείμενο την καταπολέμηση της βίας με την ΑΕΚ να είναι στο πλευρό του Υφυπουργού στηρίζοντας τις αποφάσεις του και καταθέτοντας παράλληλα τις δικές της προτάσεις για το ζήτημα.

Δείτε φωτογραφίες και την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X