Τρίπιερ: «Ατλέτικο, η καλύτερη ομάδα για τους αμυντικούς»

Τρίπιερ: «Ατλέτικο, η καλύτερη ομάδα για τους αμυντικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτά ήταν τα λόγια του Κίεραν Τρίπιερ για το καινούργιο του κλαμπ. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρεί τους «ροχιμπλάνκος» ως το κατάλληλο περιβάλλον για την εξέλιξη της καριέρας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «AFP», ο διεθνής Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας στάθηκε στο δυνατό «χαρτί» της ισπανικής ομάδας, το οποίο ακούει στο όνομα Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Τα πάντα προέρχονται απ’ τον Τσόλο. Θεωρώ ότι μπορεί να με πάει στο επόμενο επίπεδο. Το πάθος που έχει στα παιχνίδια είναι απίστευτο. Πανηγυρίζει τις στημένες φάσεις σαν να πρόκειται για κάποιο τέρμα. Είναι κάτι που σου δίνει έξτρα ώθηση». Συνεχίζοντας σχολίασε στο που οδηγεί όλο αυτό:

«Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, μπορείτε να δείτε το πόσο δυνατή είναι η Ατλέτικο. Οι ομάδες που είχε πάντα έμοιαζαν με μία οικογένεια. Ακριβώς έτσι νιώθω και εγώ τώρα. Δουλεύω με ένα από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Ταυτόχρονα η Ατλέτικο είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη. Έκανα το βήμα παραπάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X