Η Μάλαγα «τελείωσε» τον Οκαζάκι ένα μήνα μετά την απόκτησή του

Η Μάλαγα «τελείωσε» τον Οκαζάκι ένα μήνα μετά την απόκτησή του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίντζι Οκαζάκι, υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάλαγα, έναν μήνα και λίγες μέρες μετά τη μετακίνησή του στην ομάδα, αφού η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, μπλόκαρε τη μεταγραφή λόγω του οικονομικού!

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, εκ των βασικότερων στελεχών της Λέστερ στο έπος του 2016 με την κατάκτηση της Premier League, είχε μετακινηθεί στη Μάλαγα με ελεύθερη μεταγραφή στα τέλη του Ιουλίου, ωστόσο, δεν ήταν γραφτό του να τιμήσει το μονοετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Η Μάλαγα, ενημερώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος πως οι απολαβές του παίκτη θα ξεπερνούσαν το πλαφόν που έχει τεθεί στο οικονομικό για το μάξιμουμ των μισθών στον σύλλογο που ταλαιπωρείται.

Συνεπώς, έπρεπε πλέον να λυθεί η συνεργασία του Οκαζάκι με το κλαμπ, όπως κι έγινε σε απόλυτα φιλικό επίπεδο και με τρομερή κατανόηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X