Το αφιέρωμα της FIBA σε Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη

Το αφιέρωμα της FIBA σε Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIBA έκανε αφιέρωμα στους… τρεις σωματοφύλακες της Εθνικής ομάδας, με τους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη να μιλούν για το οικογενειακό κλίμα και τις καλύτερες στιγμές τους στην «Επίσημη Αγαπημένη».

Η επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έκανε αφιέρωμα στους τρεις παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι βίωσαν μεγάλες επιτυχίες και σε μικρότερο ηλικιακά επίπεδο με την «γαλανόλευκη».

«Ήμουν ένας από τους τυχερούς που έζησαν μεγάλες στιγμές με την Εθνική από μικρή ηλικία. Κέρδισα μετάλλια και πριν 10 χρόνια τερματίσαμε δεύτεροι στη Νέα Ζηλανδία. Ελπίζω αυτό να γίνει μία καλή επέτειος για εμάς και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά είμαστε πραγματικά μία οικόγενεια. Μπορεί να το δει αυτό κάποιος στις στιγμές μας εντός και εκτός παρκέ. Έχουμε πάντα γέλια, διασκεδάζουμε. Αυτό μας βοηθά να εκφράσουμε τους εαυτούς μας. Είμαι τυχερός και περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ παικτών», ανέφερε ο Παπανικολάου, με τον Μάντζαρη να τονίζει:

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που άκουσα τον Εθνικό Ύμνο με αυτή την φανέλα. Ποτέ δεν ξεχνάς τις πρώτες φορές που παίζεις για την Εθνική ομάδα».

Τέλος, ο Σλούκας ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίτευγμα. Με βοήθησε να συνεχίσω και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να βρεθώ στην θέση που ήταν τα είδωλά μου. Όπου και να φτάσεις ως επαγγελματίας, οι εμφανίσεις και οι στιγμές με την Εθνική παραμένουν πάντα σε ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των αναμνήεσών σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X