Προφητεία Κωστένογλου: «Θα βάλουμε γκολ στο 93’!»

Τσιντώτας σε Κωστένογλου: «Το 'πες, το 'πες" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα φοβερό ματς στην Αρκαδία, η ΑΕΚ επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με γκολ του Αντρέ Σιμόες στις καθυστερήσεις. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ψυχωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό οφειλόταν σε ένα μεγάλο βαθμό στον Νίκο Κωστένογλου και του τιμ του που δούλεψαν πολύ για αυτό το ματς μέσα και έξω από το γήπεδο.

Πριν την σέντρα του αγώνα στην Τρίπολη, ο 48χρονος τεχνικός έκανε ομιλία στα αποδυτήρια θέλοντας να πεισμώσει τους παίκτες του ώστε να τα δώσουν όλα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Κωστένογλου φαίνεται πως… προφήτευσε την χροιά… θρίλερ που θα πάρει η αναμέτρηση καθώς είπε στους ποδοσφαιριστές του «Θέλω στο ματς να μην σταματήσετε να προσπαθείτε. Να μην τα παρατήσουμε, ότι και να γίνει, μέχρι το τέλος. Και που ξέρετε ίσως χρειαστεί να βάλουμε γκολ στο 93′ για να κερδίσουμε. Κερδίστε και θα έχουμε με την Λαμία 40.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ».

Τελικά, έπεσε έξω μόλις… ένα λεπτό καθώς ο Πορτογάλος χαφ σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτός ήταν και λόγος μάλιστα που ο Παναγιώτης Τσιντώτας έτρεξε πάνω στον Κωστένογλου μετά το γκολ, τον αγκάλιασε και του φώναξε «Το’ πες, το’ πες!».

Σε μια βραδιά που όλα θα μείνουν στην ιστορία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X