Ο γνωστός Σιδηρόπουλος και το VAR που καταστρέφεται!

Το θαύμα της ΑΕΚ, η σπουδαία δουλειά του Νίκου Κωστένογλου και το πάθος των «κιτρινόμαυρων», οδήγησαν στο επικό πέρασμα από την Τρίπολη. Αλλά παρατηρώντας το παιχνίδι με ηρεμία, διαπιστώνει κάποιος πως ο Σιδηρόπουλος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ζορίσει την ΑΕΚ. Ο γνωστός Σιδηρόπουλος, που τάχα μου είναι αντικειμενικός και τα βλέπει όλα.

Το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος της ΑΕΚ είναι τουλάχιστον συζητήσιμο. Ο Μπαράλες έχει αγκαλιάσει τον Μπακάκη και φαίνεται πως περιμένει την επαφή για να βουτήξει. Απορίας άξιο, γιατί ο Σιδηρόπουλος δεν πήγε να συμβουλευτεί το video σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση. Σε ένα πέναλτι που είναι αμφισβητούμενο, δεν έκανε καν τον κόπο να φτάσει στο σημείο επανεξέτασης της φάσης.

Και να ήταν μόνο αυτό; Ο Σιδηρόπουλος χρέωσε με «πονηρή» κάρτα τον Βράνιες, σε φάση που σπρωχνόταν με τον Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή, με την οποία τον έβαλε στα καρφιά σε όλο το ματς. Χρέωσε με ανύπαρκτη κάρτα τον Σιμόες, σε φάση που ο αρχηγός προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Χάιδεψε και έδωσε τη δυνατότητα στον Ιγκλέσιας να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Αποκορύφωμα βέβαια, το χάρισμα της αποβολής του Μπαράλες. Σε φάση που παραλίγο ο Αργεντινός να στείλει στο νοσοκομείο τον Μπακάκη – πέντε ράμματα έκανε από αυτό το μαρκάρισμα και ήταν αιματοκυλισμένος στο φινάλε – ο Σιδηρόπουλος έδωσε μόνο κάρτα. Το τρελό μάλιστα είναι πως πήγε και είδε τη φάση στο VAR και ούτε τότε άλλαξε την απόφαση του!

Το VAR δεν μπήκε καλά στη ζωή μας. Είναι αλήθεια, ότι στην Ελλάδα μπορεί να εξευτελιστεί μέχρι και αυτό. Αλλά αυτά που συνέβησαν σε δύο μόλις αγωνιστικές, δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Ο Κουμπαράκης δεν είδε ποτέ το σωστό video και έκτοτε, δεν βλέπουν ούτε οι τηλεθεατές το VAR και όσα πρέπει να δει ο διαιτητής. Ή όσα θέλουν να δει.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X