Κακλαμανάκης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ»

Κακλαμανάκης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την «οικογένεια» της ΑΕΚ, αλλά και τη μεταγραφή του στην «Ένωση» μίλησε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στον ΣΠΟΡ FM στην Πορταριά. Επιπροσθέτως, ο 25χρονος σέντερ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε παιχνίδι, ενόσω αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης:

– Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Έχω αποκομίσει πολύ θετικές εντυπώσεις από την ΑΕΚ. Με έχει αγκαλιάσει όλη η ομάδα. Όλοι οι άνθρωποι που περιβάλουν την ομάδα, με έχουν αγκαλιάσει. Ήδη, στις δύο πρώτες εβδομάδες νιώθω πολύ καλά».

– Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την πρόταση της ΑΕΚ: «Με τον Ολυμπιακό υπήρχε μια επαφή στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Ναυάγησε όμως η συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είχε νέα από τον Ολυμπιακό μετά. Στην πορεία ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ. Μου άρεσε πολύ η πρότασή της και το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα ο κόουτς Παπαθεοδώρου».

– Για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη συνύπαρξή του με παίκτες όπως ο Λάνγκφορντ και ο Σλότερ:«Σίγουρα είναι πολύ έμπειρα παιδιά. Ήταν παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Το μόνο που επιζητώ, είναι να κερδίσω κάτι από αυτούς».

– Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Υπόσχομαι στον κόσμο της ΑΕΚ ότι ο Δημήτρης θα δίνει σίγουρα σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό του. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και θα βγάλει αποτελέσματα στο γήπεδο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X