Στην γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η Ποδαρά (ΦΩΤΟ)

Στην γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η Ποδαρά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Δέσποινα Ποδαρά. Η 18χρονη (18/11/2000) ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο. Η Δέσποινα Ποδαρά αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος στις κορασίδες το 2015, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά το “κιτρινόμαυρο” σκουφάκι.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Δέσποινα Ποδαρά. Η 18χρονη (18/11/2000) φουνταριστος ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο.

Η Δέσποινα Ποδαρά αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος στις κορασίδες το 2015, ενώ από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά το “κιτρινόμαυρο” σκουφάκι.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Δέσποινα Ποδαρά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει ένα μεγάλο όραμα στην ομάδα. Ήθελα να συμβάλλω και εγώ στο όραμα που δημιουργήθηκε με στόχο την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και το προπονητικό τιμ για την ευκαιρία που μου δίνουν“.

Δέσποινα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Έναρξη συνεργασίας με την Δέσποινα Ποδαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X