Μια... ανάσα από την Παρί ο Ικάρντι

Μια... ανάσα από την Παρί ο Ικάρντι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νεότερες πληροφορίες από το «μέτωπο» των συζητήσεων του Ικάρντι με την Παρί Σεν Ζερμέν κάνουν λόγο για συμφωνία ώστε ο Αργεντινός να μετακινηθεί δανεικός στο «Παρκ ντε Πρενς», με την Ίντερ να παραχωρεί και οψιόν αγοράς του παίκτη στην ομάδα του Τούχελ!

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο από αργά το βράδυ της Κυριακής είχε αναφέρει πως η Γουάντα Νάρα και οι εκπρόσωποι του Ικάρντι βρίσκονταν σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για να βρεθεί λύση και να πάρει μεταγραφή στην πόλη του φωτός αυτές τις τελευταίες ώρες της θερινής περιόδου του 2019.

Σύμφωνα με νεότερα που μεταφέρονται από τον διεθνή Τύπο, ο Αργεντινός επιθετικός – που πριν λίγες μέρες είχε κινηθεί νομικά εις βάρος της Ίντερ – έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί για να μετακινηθεί εκεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με την ομάδα του Τούχελ να εξασφαλίζει και οψιόν αγοράς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X