ΑΕΚ κάνε την Τρίπολη... Τραπεζούντα! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ κάνε την Τρίπολη... Τραπεζούντα!  (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς φωτιά για την ΑΕΚ απόψε στην Αρκαδία!

Οσο παράδοξο κι αν φαίνεται, η σημερινή (21.30, NovaSports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 2η αγωνιστική της Super League 1 είναι πιο κρίσιμη και από εκείνη στην Τραπεζούντα. Μετά την ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, αν η Ένωση θέλει να παραμείνει στην κούρσα για τον τίτλο, δεν νοείται… στραβοπάτημα σήμερα στην Τρίπολη. Θέλει, δηλαδή νίκη ακόμα και με… μισό-μηδέν, όπως έχουν τονίσει άλλωστε και οι ίδιοι οι παίκτες του Δικεφάλου.

Το έργο των κιτρινόμαυρων, πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι ειδικά μετά την υπέρ-προσπάθεια στο «Σενόλ Γκιουνές» την περασμένη Πέμπτη. Ο Νίκος Κωστένογλου θα στερηθεί των υπηρεσιών του εξαιρετικού το τελευταίο διάστημα, Πέτρου Μάνταλου που υπέστη θλάση μετά την αναμέτρηση της Τραπεζούντας. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Φρανσίσκο Ζεράλδες που δέχθηκε κόκκινη κάρτα κόντρα στην Ξάνθη. Οπότε οι δύο οργανωτές της ΑΕΚ θα λείπουν απόψε στο ίδιο παιχνίδι!

Το πλάνο

Πέραν αυτών των δυο, άπαντες είναι διαθέσιμοι και ο Κωστένογλου δεν σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα της… επιτυχίας. Θα παρατάξει ξανά 3-5-2 καθώς η συγκεκριμένη διάταξη δείχνει να ταιριάζει στην Ένωση τώρα με όσα δεδομένα υπάρχουν. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ξανά ο Μπάρκας. Την τριάδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και τις δυο πλευρές θα καλύψουν οι Μπακάκης, Λόπες ή Χουλτ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Γαλανόπουλος-Σιμόες και ο Σιμάο σε ρόλο επιτελικού μέσου ενώ, στην κορυφή ο Λιβάγια θα έχει ελεύθερο ρόλο δίπλα στον φουνταριστό Ολιβέιρα. Στόχος της ΑΕΚ να κρατήσει και πάλι την εστία της μακριά από τον Αστέρα και στην επίθεση οι δύο φορ να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες.

Ο κόσμος της ΑΕΚ στην Τρίπολη!

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αφού θα δώσουν δυναμική παρουσία στο γήπεδο του Αστέρα. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου, ειδικά μετά την εμφάνιση… ψυχής κόντρα στην Τράμπζονσπορ την Πέμπτη. Αρκετοί ήταν εκείνοι που οργάνωσαν εκδρομές για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας αλλά και εκείνοι που θα βρεθούν στο γήπεδο από τις γύρω περιοχές της Αρκαδίας. Χθες μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι φίλοι έκαναν τη νύχτα… μέρα στην Αρκαδία με τα καπνογόνα που άναψαν για να υποδεχθούν την αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Νέα ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο Αστέρας Τρίπολης που ενισχύθηκε κατά πολύ το καλοκαίρι από την ισπανική αγορά έχει μεγάλες φιλοδοξίες φέτος. Ο 34χρονος Μπόρχα Χιμένεθ στον πάγκο των Αρκάδων έχει μια διαφορετική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο καθώς “δεν πιστεύει σε σχηματισμούς”, όπως λέει. Κόντρα στον Ολυμπιακό τα πήγαν αρκετά καλά και αν ο Κουμπαράκης δεν τους είχε αρνηθεί το πέναλτι στην φάση του 80′, ίσως έπαιρναν κάτι καλύτερο.  Τα δυνατά χατιά των Αρκάδων είναι οι τρεις… Φερνάντεθ. Ο λόγος για τους Μαρκ, Λουίς και Μπόρχα Φερνάντεθ που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή και από τα πρώτα δείγματα γραφής τους δείχνουν να ξεχωρίζουν. Εκτός αναμένεται να μείνει ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΩΔ/ΣΟΥ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΩΣΤΑΡΑΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ), ΜΕΪΝΤΑΝΑΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

VAR: ΣΚΟΥΛΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) – ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE όλο το ρεπορτάζ από την Τρίπολη, αλλά και LIVE την εξέλιξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X