Οι επαφές του Ιβιτς για τον εκλεκτό

Ψάχνει χωρίς βιασύνη την καλύτερη επιλογή ο Ιβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντες στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” ασχολούνται με τον αυριανό κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, ωστόσο ο Ιλια Ιβιτς συνεχίζει να ψάχνει την ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Ενωσης.

Ο χρόνος αποτελεί σύμμαχο για τον “Δικέφαλο”, αφού η παρουσία του Νίκου Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου, προσδίδει ηρεμία στους παίκτες και το κλίμα έχει προσωρινά αντιστραφεί μετά τη νίκη της ομάδας στην Τραπεζούντα. Ετσι, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών, θα έχει την ευκαιρία να ψάξει με ιδιαίτερη προσοχή τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να μελετήσουν όλες τις περιπτώσεις, θέλοντας να περιορίσουν όσο γίνεται τις πιθανότητες λάθους για την επιλογή του κατάλληλου τεχνικού, αφού το σημείο της σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X