Μένουν δυο εβδομάδες εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

Μένουν δυο εβδομάδες εκτός Καντουρί και Αουγκούστο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελ Καντουρί που υπέστη θλάση α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό ενώ και ο Ντόουγκλας Αουγκόστο πιθανότατα να χρειαστεί το ίδιο χρονικό διάστημα για την θλάση στο λοξό κοιλιακό από την σύγκρουση του στο δοκάρι του Γκρέιφ στον αγώνα του Δικέφαλου με την Σλόβαν Μπρατισλάβας:

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη Σλοβαν Μπρατισλάβας προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Ο Ελ Καντουρί, σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα υπέστη πρώτου βαθμού μυική κάκωση αριστερού προσαγωγού. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέστη θλάση έξω λοξού κοιλιακού από άμεση πλήξη (χωρίς οστική κάκωση στη λεκάνη) κι αναμένεται ν’ απουσιάσει για 10-15 ημέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X