Ψάχνει χωρίς βιασύνη την καλύτερη επιλογή ο Ιβιτς

Ψάχνει χωρίς βιασύνη την καλύτερη επιλογή ο Ιβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ, με… σύμμαχο της τον χρόνο!

Ο Ιλια Ιβιτς ψάχνει την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Ενωσης, με τον χρόνο πάντως να μην πιέζει τους “κιτρινόμαυρους”. Η παρουσία του Νίκου Κωστένογλου, σε συνάρτηση με την αντιστροφή κλίματος μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση στην Τραπεζούντα, δίνουν την ευκαιρία στην Ενωση να ψάξει με υπομονή και σύνεση τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή τους, αφού πλέον δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, μιας και ο ένας στόχος της ομάδας έχει ήδη χαθεί. Γι’ αυτό και ψάχνουν τον κατάλληλο, κοιτάζοντας όλες τις πλευρές, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η επιλογή θα είναι η ιδανική, λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη και την οικονομική παράμετρο.

Σκέψεις για Κωστένογλου – Μακρόσυρτη… η λίστα των υποψηφίων

Παρότι υπάρχουν σκέψεις για μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου, ο Ιβιτς κοιτάζει τις  επιλογές φιλόδοξων προπονητών, που να έχουν πλάνο, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Η υπόθεση Πογέτ δείχνει να… εξασθενεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουρουγουανός βγαίνει από το “κάδρο”, έπειτα από μια εβδομάδα συζητήσεων. Ωσόσο, υπάρχει λίστα με 7-8 ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Πορτογάλου, ανάμεσα σε αυτά εκείνα των Σετιέν και Τζούκιτς, που παίζουν… δυνατά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X