Συνάντηση με Ασλανίδη ο Αυγενάκης, την Τετάρτη

Κι επίσημα νέος Υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Ασλανίδη θα έχει την προσεχή Τετάρτη (3/9) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, πέρα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, θα συναντήσει μια μέρα νωρίτερα (Τρίτη, 3/9) και τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό, Γιάννη Μώραλη.

Ο Αυγενάκης είχε ήδη συναντηθεί με την ΕΠΟ, τη FIFA, την UEFA και την ηγεσία της Super League για το ίδιο θέμα, χθες και σήμερα είχε σειρά επαφών με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώ έχει συναντηθεί και με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Η ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:             

«Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ΠΑΕ, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθηματος ασφαλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, θα συναντηθεί την προσεχή Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 15.30 με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιάννη Μωραλη και την επομένη, Τετάρτη 4/9, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανιδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X