Η ΑΕΚ με τον κόσμο της στην Τρίπολη!

Η ΑΕΚ με τον κόσμο της στην Τρίπολη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή η ΑΕΚ   φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου να… καίγεται για το τρίποντο μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη.

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», η ΑΕΚ δε θα είναι μόνη της, με το πέταλο να… κιτρινίζει. Η Αστυνομία άναψε το πράσινο φως για τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών και η Τρίπολη αναμένεται να… βαφτεί στα κιτρινόμαυρα καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας για το ματς είναι τεράστιο.

Όσοι φίλαθλοι της Ένωσης θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την θύρα 4.

Η απόφαση της Αστυνομίας για το ματς αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.  Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη:

– την επικινδυνότητα του αγώνα

– το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων:

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

-1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους  φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. – Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X