Εξαντλεί τα περιθώρια ενίσχυσης η ΑΕΚ

Ψάχνεται και αλλού για προπονητή ο Ίβιτς, δυσκολεύει του Πογέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο, ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, με τις ομάδες όμως να μπορούν στη συνέχεια και για λίγες μέρες να αποκτήσουν κάποιον ελεύθερο παίκτη.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ αναζητά και παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα.

Βασική προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» παραμένει η απόκτηση ενός στόπερ, με τον Ούρος Τσόσιτς να έχει τελειώσει από την ΑΕΚ Χθες,  η Ένωση έπαιξε με τριάδα στην Τραπεζούντα, ένα σύστημα που… κούμπωσε ιδανικά. Οπότε, έναν κεντρικό αμυντικό ακόμα τον χρειάζεται η ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ χτενίζουν την αγορά και ψάχνουν κυρίως έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και με ύψος.  Αυτή τη στιγμή, ενεργοί στόπερ στην Ένωση είναι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ογκνιεν Βράνιες, Στράτος Σβάρνας και Μάριος Οικονόμου. Ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει τις επιλογές για την ενίσχυση στο «κιτρινόμαυρο» κέντρο της άμυνας, ενώ έχει τα μάτια του ανοιχτά και για άλλες θέσεις.  Όπως είναι του χαφ ή ενός μέσου με δημιουργηικες ικανότητες.

Ο Ίλια Ίβιτς σκανάρει την αγορά, ψάχνοντας μια τελευταία… πινελιά ενίσχυσης για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X