Συνελήφθη ο οδηγός που έσερνε τον σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο

Συνελήφθη ο οδηγός που έσερνε τον σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mετά την δημοσιότητα που δόθηκε στην απαράδεκτη εικόνα ενός αυτοκινήτου να σέρνει δεμένο με σκοινί έναν σκύλο, συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 73χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς. Όπως αναφέρει η αστυνομία, o 73χρονος κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X