Ο σπουδαίος Σεραφείδης στη γη των προγόνων του! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Τράμπζονσπορ στο “Σενόλ Γκιουνές” για τα πλέι οφ του Europa League. Είναι μια ξεχωριστή αναμέτρηση καθώς όπως ανέφερε χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, βρίσκονται “στα εδάφη καταγωγής των προγόνων και των ιδρυτών μας”.

Μάλιστα, με σχετική ανάρτηση η ΠΑΕ ΑΕΚ υπογράμμισε την ξεχωριστή παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη στην Τραπεζούντα καθώς οι παππούδες του σπουδαίου παλαίμαχου της Ένωσης είχαν γεννηθεί στην Κερασούντα, ενώ οι γονείς του είχαν γνωριστεί στην Σαμσούντα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Επιστροφή με συγκίνηση για τον μεγάλο Στέλιο Σεραφείδη στη γη των προγόνων του με τους παππούδες του να είναι γεννημένοι στην Κερασούντα και τους γονείς του να έχουν γνωριστεί στη Σαμσούντα, όπου και γεννήθηκε ο μεγάλος του αδερφός πριν η οικογένειά του να μετεγκατασταθεί στην Αθήνα”.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επιστροφή με συγκίνηση για τον μεγάλο Στέλιο Σεραφείδη στη γη των προγόνων του με τους παππούδες του να είναι γεννημένοι στην Κερασούντα και τους γονείς του να έχουν γνωριστεί στη Σαμσούντα, όπου και γεννήθηκε ο μεγάλος του αδερφός πριν η οικογένειά του να μετεγκατασταθεί στην Αθήνα #aekfc#tbsaek#aekfcseason2019_20#aekfamily#UEL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X