Power Rankings: «Με τον Σλούκα στο 100% η Ελλάδα μπορεί να πάρει το χρυσό»

Power Rankings: «Με τον Σλούκα στο 100% η Ελλάδα μπορεί να πάρει το χρυσό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIBA δημοσίευσε τα νέα Power Rankings με την Αυστραλία να μπαίνει στη… ζώνη των μεταλλίων, μετά τη φιλική επικράτηση επί των ΗΠΑ. Στην 6η θέση η Ελλάδα, με… υποσημείωση για τον Κώστα Σλούκα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ ανά τακτά χρονικά διαστήματα ετοιμάζει τα Power Rankings του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα οποία διαμορφώνονται με βάση την εικόνα των 32 ομάδων στην προετοιμασία. Στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους, λοιπόν, η «γαλανόλευκη» έχει μια μικρή πτώση και βρίσκεται στην 6η θέση.

Ωστόσο, στο κείμενο αναφέρεται με νόημα: «Η Ελλάδα έχασε μόνο από τη Σερβία στην προετοιμασία της, αλλά η μεγαλύτερη απώλεια ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα. Περιμένετε… Ο Σλούκας επιστρέφει; Μην παίζεις μαζί μας, Κώστα. Αν είσαι υγιής και έτοιμος στο 100%, η Ελλάδα μπορεί να σηκώσει την κούπα στο φινάλε αυτής της διοργάνωσης!».

Πρέπει να σημειώσουμε πως η Σερβία βρίσκεται στην πρώτη θέση των νέων Power Rankings με τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ισπανία και τη Γαλλία να την ακολουθούν. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το… δυναμικό «μπάσιμο» της Αυστραλίας στη ζώνη των μεταλλίων οφείλεται στην νίκη επί της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι τους.

Αναλυτικά το Top10:

10. Βραζιλία
9. Λιθουανία
8. Αργεντινή
7. Νιγηρία
6. Ελλάδα
5. Γαλλία
4. Ισπανία
3. Αυστραλία
2. ΗΠΑ
1. Σερβία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X