Φαβορί ο Πογέτ, στο... βάθος Καρέρα-Τζούκιτς για τον πάγκο

Φαβορί ο Πογέτ, στο... βάθος Καρέρα-Τζούκιτς για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού απομένουν μονάχα τα… τυπικά για το “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών. Οπως αποφασίστηκε, ο Νίκος Κωστένογλου θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή και θα καθίσει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ενωσης κόντρα σε Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα αναζητείται ο νέος τεχνικός που θα είναι και μόνιμος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πορτογάλου. Σύμφωνα με την “Ωρα των Σπορ”, φαβορί για τον πάγκο του “Δικεφάλου” παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος κάθισε στο «τιμόνι» της ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16.

Στο… κάδρο άλλοι δύο προπονητές

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, με δύο από αυτές να αποτελούν οι Μάσιμο Καρέρα και Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ο Ιταλός πήρε το πρωτάθλημα με τη Σπαρτάκ Μόσχας το 2017, ενώ ο Σέρβος αναδείχθηκε Κυπελλούχος στη χώρα του με την Παρτιζάν την περσινή σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κι αρκετοί ακόμα προπονητές που σκέφτονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ωστόσο ο Πογέτ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X