Σε ανοιχτή γραμμή ΑΕΚ-Πογέτ!

Σε ανοιχτή γραμμή ΑΕΚ-Πογέτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οδυνηρή ήττα κόντρα στην Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η νέα κάκιστη εικόνα της ομάδας, κινητοποίησε άμεσα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τελείωσε ουσιαστικά τον Μιγκέλ Καρντόσο. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι πολύ πιθανό να διατελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, καθοδηγώντας την ομάδα σε Τραπεζούντα και Τρίπολη.

Για τη συνέχεια, παίζει πολύ γερά το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός παρέμεινε για 28 ματς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2016. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή υπήρχε επικοινωνία της ΑΕΚ με τον 51χρονο προπονητή.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι η πρώτη επιλογή των «κιτρινόμαυρων» για τον πάγκο της ομάδας, με τις συζητήσεις των δυο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Πογέτ βρίσκεται στο Λονδίνο και συζητάει με την Ενωση, με τις δυο πλευρές, να ψάχνουν σημείο συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλοι προπονητές στην λίστα της ΑΕΚ, που εξετάζονται, ωστόσο ο Ουρουγουανός είναι η πρώτη επιλογή της ομάδας. Στην Ένωση θεωρούν μεγάλο συν το γεγονός πως γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας, ενώ δε θα χρειαστεί και ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Παράλληλα και ο ίδιος ο Πογέτ  θέλει πολύ να επιστρέψει κάπου γνώριμα για να κανει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Τα πράγματα βαίνουν καλώς και μένει να φανεί αν θα έχουμε… γάμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X