Στα Σπάτα ο Κωστένογλου!

Στα Σπάτα ο Κωστένογλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε νέα ημέρα οδεύει η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Νίκος Κωστένογλου που πέρασε νωρίτερα από τα γραφεία ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Σπάτα.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ως αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο, ήταν αυτό του Νίκου Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής για τα ματς με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή μέχρι τη διακοπή της Super League 1 για τις εθνικές ομάδες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον εμπιστεύεται για αυτό το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ένωση. Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός είναι το… αφεντικό των Ακαδημιών, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται η ΑΕΚ ν’ ανακοινώσει τον νέο της προπονητή με τον Γκουστάβο Πογέτ να διαφαίνεται ως βασικό στόχος της Ένωσης. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Κωστένογλου είναι η άμεση λύση για το κλαμπ και δεν αποκλείεται αν δεν βρει διάδοχο η ΑΕΚ και πάει καλά στα επόμενα ματς, να παραμείνει στην θέση του. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου από σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα. Ο 49χρονος, βρίσκεται από τώρα κιόλας στο προπονητικό κέντρο ώστε να προετοιμαστεί για την απογευματινή προπόνηση.

Οι προηγούμενες θητείες

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει διατελέσει ακόμη δύο φορές προπονητής της ΑΕΚ. Αρχικά, την σεζόν 2007/08 όταν η ομάδα τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία, αλλά έχασε τον τίτλο στα χαρτιά. Όπως επίσης και την σεζόν 2011/12 όταν και διαδέχθηκε μεσούσης της χρονιάς τον Μανόλο Χιμένεθ. Σε αμφότερες τις θητείες είχε παρουσιάσει αρκετά καλό έργο και αυτό φαίνεται πως εκτιμάται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X