Το καλοκαιρινό τετ α τετ Μελισσανίδη - Πογέτ

Το καλοκαιρινό τετ α τετ Μελισσανίδη - Πογέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο κεφάλαιο θα ανοίξει σύντομα η ΑΕΚ με την απομάκρυνση των Μιγκέλ Καρντόσο, Νίκου Λυμπερόπουλου που είναι δεδομένη. Στις αναμετρήσεις κόντρα σε Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης, η Ένωση θα έχει στον πάγκο της κατά πάσα πιθανότητα τον Νίκο Κωστένογλου ως υπηρεσιακό προπονητή, ενώ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γκουστάβο Πογέτ για την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Ο Ουρουγουανός κάθισε στον πάγκο της Ένωσης από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016. Το διάστημα που παρέμεινε, μέτρησε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε σύνολο 28 αγώνων. Μάλιστα, δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο καθώς σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση, είχε υπέρογκες απαιτήσεις δημιουργήθηκαν ρήγματα και αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Μανωλά, που μετέπειτα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από λίγο καιρό όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που με προσωπική απόφαση είχε «τελειώσει» τον Πογέτ, είχε τετ-α-τετ με τον Ουρουγουανό σε μαγαζί των Νοτίων Προαστίων. Ο 51χρονος τεχνικός έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και βρέθηκαν τυχαία με τον ισχυρό άνδρας της ΑΕΚ. Ο «Τίγρης» τον πλησίασε «σπάζοντας» τον πάγο που υπήρχε από το 2016 και οι δυο του συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X