Επαφές της ΑΕΚ με Πογέτ!

Επαφές της ΑΕΚ με Πογέτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για επαφές της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ, κάνει λόγο η “Ωρα των Σπορ”, σε σημερινό της δημοσίευμα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θεωρείται… ξένο σώμα από την ΑΕΚ και θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της, με απόφαση Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο, οι επίσημοι τίτλοι… τέλους αναμένεται να πέσουν σήμερα το πρωί. Οι “κιτρινόμαυροι” θα πορευτούν προσωρινά με τον Νίκο Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου τους, με τον 48χρονο προπονητή να κοουτσάρει την Ενωση στα παιχνίδια που ακολουθούν σε Τραπεζούντα και Τρίπολη, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω Εθνικών ομάδων. Στη συνέχεια, θα αποφασιστεί πως θα κινηθούν στην ΑΕΚ και αν ο Ελληνας τεχνικός θα αποτελέσει προσωρινή λύση ή μόνιμη.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκουστάβο Πογέτ για τον “Δικέφαλο” είναι ορατό, ωστόσο για την ώρα απομένει η αποδέσμευση του Πορτογάλου. Θυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός κάθισε στο “τιμόνι” της ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16. Έπειτα απ΄την λύση της συνεργασίας του με την Μπορντό τον Αύγουστο του 2018 κυκλοφορεί χωρίς ομάδα. Μετά το αιφνίδιο τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, πέρασε απ΄τον πάγκο των Μπέτις (11 παιχνίδια) της κινέζικης Σενχούα (29 ματς) και της Μπορντό (21 ματς).

Τα πεπραγμένα του Πογέτ με την ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάθισε στον πάγκο της Ένωσης από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016. Το διάστημα που παρέμεινε, μέτησε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε σύνολο 28 αγώνων. Συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία και την Ρεάλ Μπέτις. Παρέμεινε εκεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 πριν φτιάξει… βαλίτσες για Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάη Σενού από την οποία παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Γκουστάβο Πογέτ επέστρεψε στην Ευρώπη αναλαμβάνοντας την Μπορντό. Ωστόσο, παραιτήθηκε τον Αύγουστο μετά την πολύ έντονη διαφωνία που είχε με τη διοίκηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X