«Διπλό» Βόλου στη Νέα Σμύρνη και... τέζα ο Πανιώνιος!

«Διπλό» Βόλου στη Νέα Σμύρνη και... τέζα ο Πανιώνιος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα… όνειρο για τον Βόλο!

Η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε μέσα στη Νέα Σμύρνη με 2-1, που είναι η πρώτη στη σύντομη ιστορία της στα «μεγάλα σαλόνια», αφήνοντας τον Πανιώνιο στο -6 και με ένα ματς «παιγμένο» στη… μάχη για τη «σωτηρία»…

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, που ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και υποδειγματικά «στημένοι» από τον Χουάν Φεράντο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, ήταν ο Μουνίθ.

Με τον Ισπανό εξτρέμ να ανοίγει το σκορ στο 38’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τη λάθος εκτίμηση του Κότνικ. Ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 70’, βγαίνοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση και πλασάροντας αριστοτεχνικά.

Μάλιστα, για την φάση αυτή, έγινε χρήση του VAR από τον διαιτητή Ζαχαριάδη, για να καταλογιστεί ορθώς το τέρμα αφού ο σκόρερ καλυπτόταν στην αρχή από τον Παπαγεωργίου!

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, εκμεταλλευόμενο το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με κεφαλιά του αμαρκάριστου Αραμπούλι και πλέον τους περιμένει… Γολγοθάς.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Μανιάτης (55’ Μαξίμοβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (55’ Εμμανουηλίδης), Άρσε, Καμαρά, Δούμτσιος.

Βόλος (4-1-4-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μουνίθ (82’ Σαρμιέντο), Ατιγιάτ (34’ Μπαλογιάννης), Ζοάο, Μυστακίδης (78’ Μαξ), Γέντρισεκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X