«Γιόβιτς, Νάβας και... 120 εκατ. ευρώ η νέα προσφορά της Ρεάλ για Νεϊμάρ»

«Γιόβιτς, Νάβας και... 120 εκατ. ευρώ η νέα προσφορά της Ρεάλ για Νεϊμάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ ψάχνει τον τρόπο, για να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ και φαίνεται πως ήδη έχει… στα σκαριά την επόμενη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «Βασίλισσα», σύμφωνα με το «Zurnal.rs», αφήνει την προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ και των τριών παικτών σε αντάλλαγμα, προσφέροντας κάτι ελαφρώς καλύτερο οικονομικά. Η διοίκησή της, λοιπόν, σκοπεύει να ανεβάσει το ποσό στα 120 εκατομμύρια, προσφέροντας παράλληλα 2 παίκτες προς ανταλλαγή για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες αυτοί είναι ο Κέιλορ Νάβας και ο Λούκα Γιόβιτς. Για πρώτη φορά, λοιπόν, αναφέρεται το όνομα του Σέρβου, που αποτέλεσε μία από τις πολύ ακριβές μεταγραφές, ερχόμενος από την Άιντραχτ, αλλά φαίνεται πως η Ρεάλ δε θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αμέσως. Ο Κοσταρικανός είχε μπει στη συζήτηση και στην προηγούμενη πρόταση των Ισπανών, με τον Τόμας Τούχελ να θέλει ενίσχυση στο τέρμα.

Όλα αυτά, βέβαια, θα συμβούν αν η Ρεάλ πάρει και τις ανάλογες εγγυήσεις, που έχει ζητήσει για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, και δη το πρόβλημα στο μετατάρσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X