Την Τετάρτη η κλήρωση της Super League 2

Την Τετάρτη η κλήρωση της Super League 2
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επόμενη Τετάρτη (28/8), θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της νεοσύστατης κατηγορίας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη (23/8), στα γραφεία της Super League 2-Football League όπου το παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι του Εργοτέλη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Λεβαδειακού, του Απόλλωνα Πόντου, του Απόλλωνα Σμύρνης, των Χανίων και της Κέρκυρας έγινε ενημέρωση για τα όσα συζήτησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει νέο Δ.Σ. την Τετάρτη (28/8), στις 13:00 το μεσημέρι παρουσία των μετόχων των ομάδων, ενώ δύο ώρες αργότερα θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X