Σκάουτερ της Βιγιαρεάλ στο ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κραϊόβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία εβδομάδα μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Κραϊόβα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, η AEK απόψε (22/08, 21:00) υποδέχεται την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ και καλείται να εμφανιστεί σαφώς πιο βελτιωμένη και να επικρατήσει της τουρκικής ομάδας για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Το αποψινό ματς των δύο ομάδων διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και το γεγονός αυτό εκτός από τον κόσμο, εμποδίζει και αρκετούς σκάουτερς να βρεθούν στις εξέδρες για να δουν από κοντά παίκτες, που ενδεχομένως να έχουν στη λίστα τους.

Παρόλα αυτά, πάντα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο σήμερα θα βρίσκονται σκάουτς ευρωπαϊκών ομάδων προκειμένου να δουν από κοντά τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ για τα play off του Europa League, με το Sportime.gr να αναφέρει πως η Βιγιαρεάλ έχει στείλει εκπρόσωπο για να δει από κοντά το ματς. Στην λίστα του σκάουτ των Ισπανών δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο όνομα, όμως θέλει να «τσεκάρει» αρκετές περιπτώσεις. Ο ίδιος άνθρωπος έδωσε χθες το παρών και στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ.

Θυμίζουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα, στην αναμέτρηση με την Κραϊόβα υπήρχαν στο ΟΑΚΑ πολλοί σκάουτερς με αυτούς της Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X