Ουίλμπεκιν για Ρέι: «Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ, μπορεί να γίνει ηγέτης»

Ουίλμπεκιν για Ρέι: «Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ, μπορεί να γίνει ηγέτης»
Photo Credits: INTIME

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησε για τον Κέντρικ Ρέι τονίζοντας πως ο πρώην συμπαίκτης του μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτης για την ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρασε απο την ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» και σχετικά με τον Κέντρικ Ρέι τόνισε: «Είναι νεαρός σε ηλικία παίκτης, ο οποίος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει στο παρκέ. Έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Εξαιρετικός αθλητής, πολύ γρήγορος και μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτης στην ΑΕΚ, την οποία είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει πολύ την ερχόμενη σεζόν».

Για την Εθνική Ελλάδος, ο Ουίλμπεκιν σχολίασε τα παρακάτω: «Θεωρώ ότι η Ελλάδα έχει την καλύτερη δυνατή ομάδα που θα μπορούσε να έχει. Προφανώς μετράει σε αυτό, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά εκτός αυτού, έχει και άλλους καλούς παίκτες, από την Ευρωλίγκα. Η Ελλάδα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες, σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Όσο για την εθνική ομάδα που παίζει ο ίδιος, δηλαδή για την Τουρκία, ο Ουίλμπεκιν υπογράμμισε: «Ήταν δυνατά τα φιλικά στο ΟΑΚΑ. Πλέον, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, για να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα. Εκτιμώ ότι θα είμαστε σε ιδανική κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X