Επίσημα στη Φιορεντίνα ο Ριμπερί!

Επίσημα στη Φιορεντίνα ο Ριμπερί!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανκ Ριμπερί από το μεσημέρι της Τετάρτης είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να επισημοποιούν την έναρξη της συνεργασίας τους και να ενημερώνουν για την παρουσίασή του και την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο «Αρτέμιο Φράνκι» όπου θ’ αποθεωθεί ο Γάλλος από τον κόσμο!

Ο εκ των θρύλων της Μπάγερν Μονάχου που φέτος μαζί με τους Ρόμπεν και Ραφίνια αποχώρησαν από τους Βαυαρούς, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Δίχως να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου ή το χρονικό διάστημα για το οποίο συμφώνησαν οι δύο πλευρές, οι «βιόλα» επισημοποίησαν την απόκτηση του Γάλλου αστέρα με ελεύθερη μεταγραφή.

Η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου προγραμματίστηκε για τις 18:30 της Ελλάδας και στις 21:00 θα τον αποθεώσει ο κόσμος σε μια μίνι εκδήλωση στο «Αρτέμιο Φράνκι»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X