Ο Ρούμπεν Νέβες βάζει μόνο... γκολάρες (VIDEO)

Ο Ρούμπεν Νέβες βάζει μόνο... γκολάρες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι λες και βαριέται να πετύχει το εύκολο γκολ. Σαν να μη θέλει να παίρνει με τέτοιο τρόπο τους βαθμούς από τα ματς. Ο Ρούμπεν Νέβες, απέδειξε και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως ό,τι κάνεις, καλό είναι να το κάνεις με στυλ και πετυχαίνει μόνο γκολάρες!

Ο Πορτογάλος μέσος, μαζί και με το γκολ που πέτυχε κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» με τρομερό δεξί σουτ το βράδυ της Δευτέρας, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 στο «Μολινό» για τη 2η αγωνιστική της φετινής Premier League, έφτασε στα 10 γκολ από απόσταση με τη φανέλα των «λύκων».

Συνολικά έχει σκοράρει 13 φορές και οι… τρεις που υπολείπονται είναι από την άσπρη βούλα, αναλαμβάνοντας τις εκτελέσεις των πέναλτι!

Όταν, όμως, είναι σε φάση open-play ή και από στημένη μπάλα μακριά από την περιοχή όπου αντιλαμβάνεται πως μπορεί να καθοδηγήσει σωστά τη μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα, ο Ρούμπεν Νέβες… πυροβολεί!

Δείτε μερικά από τα πιο ωραία γκολ του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X