Noύνο για VAR: «Σκοτώνει το συναίσθημα»

Noύνο για VAR: «Σκοτώνει το συναίσθημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει… τρελαθεί από χαρά με τη χρήση του VAR o Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο προπονητής της Γουλβς, μάλιστα, τάσσεται με την άποψη αυτών που υποστηρίζουν πως η χρήση του βίντεο ριπλέι αφαιρεί το συναίσθημα από το ποδόσφαιρο.

Η Γουλβς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 το βράδυ της Δευτέρας εντός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τον Νέβες.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων, οι παίκτες του Νούνο δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν όπως θα ήθελαν, καθώς το VAR έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο οφσάιντ, και έτσι ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε μετά τον προβληματισμό του λέγοντας:

«Φοβάμαι ότι πλέον θα φοβόμαστε να πανηγυρίσουμε ένα γκολ. Αυτή την ενέργεια του γηπέδου, τον θόρυβο, την ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να τα χάσουμε. Πρέπει να βρεθεί λύση από τους αρμόδιους, σας παρακαλώ βρείτε την. Σκοτώνει το συναίσθημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

«Θέλουμε να λαμβάνονται γρήγορα οι αποφάσεις, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο θέμα. Το καλύτερο θα είναι να λαμβάνεται η σωστή απόφαση μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο» ήταν η άποψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X