«Αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ η Παρί»

Απορρίφθηκε η έφεση της Παρί, παραμένουν οι τρεις αγωνιστικές στον Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πόρτα» στην Μπαρτσελόνα για ακόμη μία φορά έριξε η Παρί Σεν Ζερμέν, στην τελευταία πρόταση που έκαναν οι «Μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έκαναν πρόταση δανεισμού στους αντίστοιχους της Γαλλίας, ώστε να είναι εκείνοι που θα κερδίσουν στην κούρσα για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ έναντι της Ρεάλ. Είχαν την πρόθεση, μάλιστα, να πληρώσουν οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η γαλλική ομάδα για ακόμη μία φορά διεμήνυσε,όπως αναφέρει το ESPN, ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την προσφορά.

Η Παρί θέλει τουλάχιστον τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας που είχε πληρώσει για την αγορά του παίκτη από την Μπαρτσελόνα και το τονίζει με κάθε τρόπο. Η τελευταία, βέβαια, ανέφερε στις τελευταίες διαπραγματεύσεις, ότι θα πλήρωνε αυτό το ποσό το καλοκαίρι του 2020, στη λήξη του δανεισμού του Νεϊμάρ, αλλά και πάλι η γαλλική ομάδα δεν πείστηκε για τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X