Κρίσιμο ΔΣ της Super League σήμερα για τα τηλεοπτικά

Κρίσιμο ΔΣ της Super League σήμερα για τα τηλεοπτικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/08, 15:00) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στη Super League με κεντρικό θέμα το τηλεοπτικό ζήτημα που υπάρχει με τις πέντε “άστεγες” ομάδες. Πρόκειται για τον Άρη, τον Ατρόμητο, τη Λαμία, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη.

Με μόλις τέσσερις ημέρες να απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, η λύση πρέπει να είναι άμεση, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να μην έχουν τηλεοπτική κάλυψη αρκετά από τα παιχνίδια της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, ενώ προκύπτει ζήτημα και με τη χρήση του VAR.

Θυμίζουμε πως η ΕΡΤ πρότεινε μείωση 45% από τα τηλεοπτικά έσοδα στις πέντε ομάδες της Super League 1 και μείωση 60% σε αυτές της Super League 2. Μία πρόταση που βρίσκει αντίθετες τις ομάδες, οι οποίες δεν συζητούν ούτε για μείωση, αλλά ούτε για επαναδιαπραγμάτευση.

Επομένως, το σημερινό ΔΣ έχει τεράστια σημασία και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τηλεοπτικό μέλλον των προαναφερθεισών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς τηλεοπτική στέγη παραμένουν κι ο ΟΦΗ, του οποίου το συμβόλαιο έληξε με τη NOVA, αλλά κι ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται, ωστόσο, πολύ κοντά στο OPEN TV.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

2/ Επιλογή εταιρείας για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων.

3/ Σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

4/ Διάφορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X