Κεραυνοί... Σαλάχ για Ουάρντα: «Χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση»

Κεραυνοί... Σαλάχ για Ουάρντα: «Χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν προχώρησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο άσος της Λίβερπουλ κλήθηκε να μιλήσει για το «ροζ σκάνδαλο» του Αμρ Ουάρντα, όπου τόνισε πως ο… Ντιμπιντάι χρειάζεται να ακολουθήσει θεραπεία η αποτοξίνωση για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο 25χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι βρέθηκε μια… ανάσα από τον αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα της χώρας του καθώς κατηγορήθηκε για παρενόχληση σε γνωστό μοντέλο της Αιγύπτου.

Το ροζ σκάνδαλο του Ουάρντα πήρε μεγάλη έκταση, αφήνοντας τον για μεγάλο διάστημα εκτός Κόπα Άφρικα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε μέχρι το CNN.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είχα κανένα ρόλο στην επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα. Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας ή ο προπονητής, πιστέψτε με πως δεν είμαι τόσο δυνατός για να αλλάζω πράγματα.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αυτά τα πράγματα συνέβησαν στο παρελθόν και συνέβησαν και τώρα. Για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν όμως ξανά, χρειάζεται θεραπεία ή αποτοξίνωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X